Възможни отстъпки при покупки на едро. Фирмата запазва правото да променя наличностите и цените на предлаганите продукти спрямо пазара и производителите. Всички цени са с ДДС за един артикул.
Телефон 070019717

Атрактивни предложения за офис техника

Най-новото на най-добра цена
Повече

Посетете новия ни онлайн магазин

За бързи, удобни и изгодни поръчки
Повече

Присъеденете се към нашата Еко кампания

Предоставяме контейнери за извозване на употребени консумативи
Повече

За нас

Основна задача на Принт Рефил е да предлага единствено и само услуги, които правят бизнеса на нашите клиенти по-ефективен и печеливш.

Следваме тази цел, като предоставяме на клиентите си възможност да се възползват от изключително разнообразната ни продуктова номенклатура, събрала в едно всяка малка и голяма нужда на офиса.

Предлагаме Ви много качествени и само утвърдени марки от световния пазар.

С възможно най-висок стандарт и конкурентни цени, осигуряваме Ви подходящата техническа подкрепа, продажби и бързи доставки на офис консумативи, офис техника, канцеларски материали, хигиенни материали, напитки, както и извършването на всякакви услуги свързани с отпечатване и копиране. В постоянен стремеж да задоволим изцяло нуждите на Вашия бизнес, нашата цел е да предложим максимално ефективни решения за всеки офис.

Принт Рефил е българска компания за продажба на офис-оборудване и консумативи за офиса.

Ние знаем, че постиженията на нашите клиенти са важна предпоставка за нашето развитие. Затова основна задача на Принт Рефил е да предлага единствено и само услуги, които правят бизнеса Ви по-ефективен и печеливш.

Нашата мисия

Като утвърдени лидери на пазара за офис-техника и консумативи, в Принт Рефил предоставяме на клиентите си продукти с възможно най-високо качество и конкурентни цени, осигуряваме им подходяща техническа подкрепа и незабавни доставки, с постоянен стремеж да предлагаме нови продукти. Нашата цел е да предложим максимално ефективни решения за всеки офис.

Материална база

Разполагаме както с центрове за обслужване на клиентите на място, така и с централизирана база за доставки и специализирани услуги.

Персонал

Ключовият актив на нашата фирма са хората!
Ние в Принт Рефил вярваме в силата на екипа, поради тази причина провеждаме специялни ежегодни обучения. В компанията работят високо квалифицирани, амбициозни и много отговорни хора. Техен основен приоритет е постигане на удовлетвореност на нашите клиенти. Със специално внимание и грижа за клиента.

Управление на качеството

В Принт Рефил разполагаме със система за управление на качеството, която обхваща всички дейности във фирмата.

Клиенти

С безкомпромисната си лоялност към потребителя и високото качество на предлаганите продукти Принт Рефил успява да превърне в свои клиенти структури и водещи компании от всички области.

Да споделим успеха!